Angst om in jezelf te investeren?

Angst om in jezelf te investeren?

Een miljoen euro winnen bij de staatsloterij, een goede baan of een hogere omzet voor jouw bedrijf. Iedereen zou dat wel willen, maar veel mensen willen er niets in investeren.
Ik krijg wel eens een telefoontje van ondernemers die mijn hulp vragen. Zij willen graag leren hoe ze meer klanten en meer omzet krijgen.  Daar wil ik natuurlijk graag bij helpen, maar een aantal mensen lijkt er niet voor te willen betalen. Het lijkt wel of zij het voor niets willen.

Mensen schijnen altijd wél een manier te vinden om de nieuwste Iphone te kopen, of 2 keer per week naar de Starbucks, of bijvoorbeeld drie keer per jaar op vakantie, maar ze gebruiken het geld niet om in zichzelf te investeren. Komt dit jou bekend voor?  Is het jouw potentiële klant of ben jij het? Just food for thought.

P.s.

Mijn eerste coachingsessie is gratis en daar krijg je van mij drie strategieën voor meer klanten en meer omzet.

>