Blue Monday, nog 243 salesdays te gaan!

https://www.plusmore.nl/blue-monday-nog-243-salesdays-te-gaan/

De derde maandag van het jaar wordt ook wel Blue Monday of Deprimaandag genoemd. Dit schijnt de meest depressieve dag van het jaar te zijn. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Kom op mensen, we hebben nog 243 salesdays te gaan!Dus alle redenen voor optimisme. Pak jouw salesplan, verkoopplan, ondernemingsplan, actielijst nog maar eens uit de kast. Kijk nog eens goed naar de actiepunten die je had voorgenomen. Misschien nog een kleine aanpassing maken. En wanneer je nog geen plan hebt, dan ga je er natuurlijk direct mee aan de slag!

Ben jij ondernemer en heb je nog geen duidelijk doel voor dit jaar en of nog geen goed plan? Meld je dan aan voor een gratis strategiegesprek (t.w.v. €197) en we zetten samen de eerste stappen

En ik?

Ik kan me voorstellen dat jij dit leest, maar denkt: “Ik ben helemaal geen ondernemer, maar in loondienst”. Ben je Directeur, Sales Manager of Commercieel Manager, kijk dan nog eens goed naar jouw team. Beschik je over de juiste mensen op de juiste plek? Haalt iedereen de targets? Is de input bij iedereen voldoende? Hoe zit het met de kennis en de vaardigheden? Wellicht is het tijd voor een training of het coachen van manager of medewerkers. Is de strategie nog  de juiste?

Misschien heb je behoefte om eens met iemand te sparren. Laten we dan eens afspreken.

De koffie is op dus we kunnen nu aan de slag. Nog 243 salesdays te gaan!Succes!

>