De ZZP Coach

Zoals wel vaker, zat ik gisteravond een uitzending van BNR ZZP Café terug te luisteren. Na een uurtje ben je weer helemaal bij in wat er speelt in ZZP land. Zo ook deze keer. Het onderwerp deze keer: de ZZP Coach. Dat is onderwerp wat mij natuurlijk aanspreekt, maar wat iedere ZZPer zou moeten aanspreken. Want het gaat over stappen maken, veranderen, transformeren, doelen halen.

Leuk om te horen ook hoe Esther Vergeer na haar tenniscarrière het ondernemerschap is begonnen en hoe ze daar de hulp van een coach bij heeft nodig gehad.

Eén citaat uit de uitzending:

Een ZZP coach helpt wanneer er een urgentie of een verlangen is. Op het moment dat iemand echt een verandering wil maken of op het moment dat iemand echt een volgende stap wil maken, dan is een coach nodig

Ik deel deze uitzending graag met jullie. En ja, het is natuurlijk ook preken voor eigen parochie. Maar ik gun het iedereen om een verandering te bewerkstelligen. Een volgende stap te zetten met zijn of haar bedrijf. Dus luister deze uitzending in alle rust terug en bedenk of jij ook een volgende stap wilt zetten of een transformatie wilt bereiken. En of je daar een ZZP Coach bij nodig hebt.

Hier is de link naar de uitzending van BNR ZZP Café.

Gratis Coach?

Ook de komende maand heb ik een beperkt aantal GRATIS Business Breakthrough Coach Sessies beschikbaar, waarin ik je drie stappen / strategieën geef om jouw omzet te verdubbelen. Wacht niet te lang om mee te dingen naar deze gratis Coach Sessie, want vol=vol, dus klik snel verder voor jouw aanmelding.

>