Hoe kun je een e-mailadres whitelisten?

Heb je uren zitten zwoegen op waardevolle content voor jouw abonnees op jouw mailinglijst, maar zij krijgen jouw e-mail niet eens te zien. Of je hebt zojuist een vijfdaagse e-mailcursus verkocht, maar de lessen belanden in de spambox van jouw klant. Frustrerend toch?

Slechts 1 op de 5 e-mails schijnt daadwerkelijk de inbox te bereiken. Wanneer je, zoals ik, goed bedoelde, waardevolle content wilt delen met mensen, waar ze echt iets aan kunnen hebben…. is dat op zijn zachtst gezegd: vervelend!

Hoe kun je een e-mailadres whitelisten?

GmailZoek in je inbox naar een e-mail met als afzender het e-mailadres die je wilt whitelisten.Sleep deze e-mail naar de Primair tab in je inbox en geef vervolgens aan dat dit bij alle toekomstige e-mails met deze afzender moet gebeuren.

HotmailKlik rechtsboven op het tandwieltje en dan op alle outlook instellingen weergeven. Daarna klik je op ongewenste e-mail. Vervolgens kun je bij Veilige afzenders en domeinen het e-mailadres toevoegen dat je wilt whitelisten.

OutlookBij Outlook verandert het nog wel eens, dus heb ik een link voor je naar de support site van Microsoft.

Dus doe dit uiteraard voor de e-mails die je van mij ontvangt, maar verwijs in jouw welkomst e-mail dan ook gerust naar dit artikel, zodat jouw ontvangers jouw e-mailadres gaan whitelisten.

>