Krijg meer klanten met LinkedIn

Verkopen met LinkedIn
Verkopen met LinkedIn

Meer klanten met LinkedIn, betekent dat minder aan koude acquisitie doen? Dat zal menig verkoper en zelfstandig professional als muziek in de oren klinken. Wil jij meer warme leads krijgen? Wil jij gevonden worden door prospects? Wil jij jouw zichtbaarheid vergroten? Via LinkedIn is dit mogelijk.

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk. Bijna al jouw klanten en prospects zijn op LinkedIn te vinden. De meeste mensen gebruiken het als een online kaartenbak. Ze hebben iemand gesproken en voegen deze persoon naderhand toe aan hun LinkedIn netwerk. Daar blijft het vaak bij. Een gemiste kans…

Meer klanten met LinkedIn

Hoe kan je meer uit jouw LinkedIn netwerk halen? Hoe kan je LinkedIn voor jou laten werken als acquisitiemachine? Hoe je LinkedIn kunt gebruiken om jouw omzet te verhogen? Dat leer je tijdens de training Meer klanten met LinkedIn.


Aanmelden voor de training Meer klanten met LinkedIn

 

 

 

 

In deze training leer je:

  • Hoe je een professioneel persoonlijk profiel maakt waardoor prospects jou kunnen vinden
  • Hoe je een professionele bedrijfspagina maakt
  • Hoe je snel een groot, sterk een bruikbaar netwerk bouwt op LinkedIn
  • Hoe je prospects jou beter kunnen vinden
  • Hoe u LinkedIn voor u kunt laten werken om nieuwe leads te krijgen
  • Hoe u uw LinkedIn netwerk voor u laat werken
  • Hoe u meer klanten met LinkedIn kunt vinden
  • Hoe u afspraken kunt maken via LinkedIn

Trainingsduur 1 dagdeel  van 13.30 uur tot 17.00 uur
Investering De investering voor deze training bedraagt slechts € 247 euro ex BTW. Inclusief gratis koffie, thee en gratis WiFi. Hoeveel levert jou één extra klant per maand op?

Op onze trainingen zijn onze voorwaarden van toepassing..

Voor wie Iedereen die meer klanten met LinkedIn wil, zijn netwerk uit wil breiden, zonder veel aan koude acquisitie te doen. Wil jij meer warme leads en jouw omzet verhogen? Dan is deze training echt iets voor jou!
Groepsgrootte Voor deze training Meer klanten met LinkedIn geldt een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers. Plusmore behoudt het recht de training naar de eerstvolgende data te verplaatsen als er minder dan 3 deelnemers zijn voor een training.

Locatie
Communicatiehuis de Liemers, Visserlaan 9 in Duiven.
De locatie beschikt over voldoende parkeerruimte en is naast het station van Duiven (spoorlijn Arnhem – Zevenaar – Doetinchem) gelegen.

>