Plusmore, improves your business !

By: dpotera

Na een lange voorbereiding is vandaag Plusmore officieel gestart. Dat is natuurlijk een klein feestje waard.

Hierboven staat het al. Plusmore, improves your business! Door bedrijven te helpen met het blijvend verbeteren van processen en mensen, kunnen bedrijven hun resultaat verbeteren. En Plusmore helpt daar graag bij door middel van een groot aantal diensten.
Bijvoorbeeld door Interim Sales Management. Een tijdelijke commercieel professional die uw organisatie coacht en stuurt naar een beter rendement . Of door bedrijven te helpen met het efficiënter inrichten van hun processen, waardoor er een resultaatverbetering te behalen is.

Ook biedt Plusmore training en coaching. Bij Plusmore is training en coaching onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na veel (commerciële)trainingen zie je hetzelfde verschijnsel. De meeste mensen zijn erg enthousiast, gemotiveerd en vol goede bedoelingen om het nu ‘anders’ te gaan doen. Maar door de drukte van alle dag vervalt men toch snel weer in de oude gewoonte. Om de aangeleerde vaardigheden of verandering van het gedrag ook voor de langere termijn te borgen, kiest Plusmore voor Training & Coaching. Een traject waarbij Plusmore voor een degelijke follow up zorgt. Hierdoor voorkomt u dat uw organisatie weer vervalt in de oude gewoonte.

Wilt u meer weten over hoe Plusmore uw organisatie kan helpen? Stuur een mail naar info@plusmore.nl of neem contact op met Martin zelf 06-29996646.

Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief
En ontvang gratis tips, tools en nieuws over sales, omzetgroei en verandering
>