Sales Boost Ondernemers

Eindelijk, een training- en coachingsprogramma om de sales skills van ondernemers te verbeteren. 

Je bent een expert in wat je doet .... maar je bankrekening zegt iets anders

Je bent goed in je vak en het gaat goed met je bedrijf, maar je hebt het gevoel dat het beter kan. Of je hebt het moeilijk, het lukt maar niet om voldoende klanten te krijgen. Of het zweet breekt je uit, wanneer je een 1-op-1 gesprek hebt met een klant. Voor iedere ondernemer is er wel een andere reden om deel te nemen aan dit coachingsprogramma.

Laat mij jou helpen jouw salesproces te structureren en jouw vaardigheden om te zetten in meer klanten, meer omzet en resultaat.


Ongeacht of je al jaren aan verkoopt - of dat je net begint met het opbouwen. Er is een eenvoudigere manier om uw verkopen op te bouwen.

Geen ‘Facebook-ing’
Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw volgende LinkedIn-bericht.
Geen eindeloze content creëren en hopen dat het opgemerkt wordt door de juiste persoon.
Geen spammy, sleazy of verkooptechnieken.

Wat komt aan bod?

  • Wie is jouw klant?
  • Omgaan met jouw belemmerende gedachten
  • Cash Injection Campagnes
  • Jouw verkoopgesprek
  • Omgaan met bezwaren
  • Netwerken gebruiken

Wat krijg je nu in echt in het
Sales Boost Ondernemers Programma

Goede vraag! En eerlijk gezegd in dit programma krijg je veel. Dus onderstaand overzicht helpt je wellicht te begrijpen waar je toegang toe krijgt:

Online Sales Academy

Professionele online leeromgeving waar je alle lessen en modules behorende bij dit programma kunt terugvinden. Zo kun je de lessen volgen wanneer het jou uitkomt.

Live Sales Room Dagen

Er zijn twee live Sales Room Dagen per maand. Tijdens deze dagen ga je samen met mij (in Zoom) aan de slag met leadgeneratie en salesactiviteiten. 

Laser Coaching Sessies

Gedurende het programma ontvang je gratis ongelimiteerd aantal 20 minuten Laser Coaching Sessies

Accountability 

Elke maand kijk ik persoonlijk naar jouw evaluatie van die maand. Zo kunnen we tijdig bijsturen in jouw salesproces

Virtual live Workshops

Over het jaar heen organiseren we meerdere virtuele live workshops en trainingen. Bij een aantal van deze events heb je als deelnemer in het programma gratis toegang

Kick off Call

Je ontvangt een kick-off call met mij over het programma. We nemen jouw antwoorden van het doelen formulier nog even met je door en beantwoorden vragen die opkomen. 

Een online programma met een stok achter de deur

Eindelijk een online programma, waar je het niet alleen hoeft te doen. Sterker nog, door de live dagen ga je samen met je coach aan de slag om meer uit je sales activiteiten te halen. De coach en andere deelnemers zijn jouw stok achter de deur om een succesvol resultaat te halen uit deze deelname.

Wat anderen zeggen

"

Na diverse jaren financiële opdrachten te hebben uitgevoerd op interim basis wilde ik graag het roer omgooien en met mijn eigen product/dienst een klantenkring gaan opbouwen. Maar hoe moet ik klanten vinden? Wij hebben de belangrijkste stappen van het verkoopproces doorgenomen aan de hand van een uitgebreid werkboek met veel voorbeelden.


Inge Oosterhoff 

 / Financieel Professional

"

Door de live online sales dagen moet ik ook echt actie ondernemen. Dus geen uitstelgedrag meer. Mooi om te zien dat het ook direct resultaat oplevert.


Emma 

/ Communicatie Specialist

Jouw investering

497

/mo

Basic

6 maanden programma als hierboven beschreven

* Bespaar 500 euro door ineens te betalen

2497

/mo

Basic

6 maanden programma als hierboven beschreven

© 2024, Plusmore Sales Coaching    I       I  Privacy beleid

>