Salescoach voor jouw verkoopsucces


SalescoachEen Salescoach

Wat is een Salescoach en waarom heb jij er één nodig?

Salescoaching is een zeer doeltreffende en effectieve manier om verkopers en zelfstandige ondernemers zich te laten ontwikkelen op het terrein van verkoop. En daarmee meer kans hebben op een verbetering van hun verkoopresultaat.

De salescoach kan verkoopteams, individuele verkopers, commercieel managers en ondernemers begeleiden naar een hoger niveau.

Uit diverse onderzoeken (onder andere van ES Research Group) blijkt dat verkopers die meer dan 3 uur salescoaching per maand ontvangen, gemiddeld 107% van de target behalen. Terwijl verkopers zonder salescoaching, niet meer dan 90% van de target behalen. Coaching verklaart dus het een verschil van 17% in het verkoopresultaat.

Salescoaching is het verschil tussen verkopers die wel en niet de doelstellingen behalen.

Coaching geeft ook nog eens het extra voordeel van een hoger Return on Investment (ROI) bij trainingen. Bij alleen het volgen van training blijkt dat 80-90% van de vaardigheden die aangeleerd zijn in training en opleiding 90 dagen tot 120 dagen meer sales productiviteit geven. Wanneer trainingen worden gecombineerd met salescoaching door een Salescoach zal de stijging in sales productiviteit blijvend worden verviervoudigd van 22% naar 88%.


*KLIK HIER VOOR EEN GRATIS BUSINESS BREAKTHROUGH COACH SESSIE*

En leer 3 strategieën voor meer klanten en meer omzet


Een externe professionele Salescoach heeft als voordeel dat hij een volledig objectief het coachtraject ingaat. Dit in tegenstelling tot een interne coach door bijvoorbeeld een Sales Manager die vaak minder tijd heeft om meer dan 3 uur per maand per medewerker aan coaching te besteden. Met salescoaching werkt de coach en de coachee 1-op-1 samen en wordt dieper ingegaan op de persoonlijkheid van de coachee en op wat voor hem of haar goed werkt, met als doel de persoonlijke omzet te verhogen. Uiteraard draagt dit bij aan een hogere teamprestatie.

Wil jij meer weten over salescoaching en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact op om kans te maken op een gratis salescoach sessie met Martin Eelderink(Salescoach)