VIP dag Verkoopsucces

VIP dag Verkoopsucces

In één dag van exclusieve 1-op-1 begeleiding leer jij  jouw verkoop strategie te bepalen en een duidelijk  meetbaar actieplan op te stellen. Een stappenplan wat je meteen in de praktijk kan toepassen. Deze VIP dag helpt je zeker 2 tot 5 extra nieuwe klanten opleveren.

Deelnemers aan de VIP dag “Verkoopsucces” hebben verschillende doelstellingen:

  • Meer omzet realiseren
  • Meer klanten behouden
  • Een structureel commercieel plan maken
  • Verbeteren commerciële vaardigheden
  • Nieuwe diensten ontwikkelen om nog meer klanten te verleiden

Voorbeeld van een VIP dag Verkoopsucces

Deze VIP dag Verkoopsucces vindt plaats in een dynamische en inspirerende omgeving, bij mooi weer maken we uiteraard gebruik van de buitenlucht. Je krijgt nieuwe inzichten en je gaat zeker met veel energie weer op pad. We starten in de ochtend om 10.00 uur met een heerlijke kop thee, koffie, espresso of cappuccino. Gaan flink aan de slag met jouw plannen. Stap voor stap doorlopen we het programma, krijg je praktische tips, praktijkoefeningen en maak je echt grote stappen. Tussen de middag genieten we van een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch gaan we weer intensief aan de slag met jouw weg naar meer verkoopsucces. We sluiten rond 16.30 uur af en als BONUS ga je met een leuke goodiebag naar huis.

VIP Dag Locatie

Kies voor snel meer verkoopsucces

Voorafgaand aan je inschrijving spreken we jouw doelstellingen telefonisch door. Zo weet je zeker dat de keuze voor deze dag de juiste is. Wil jij meer informatie of wil jij jouw eigen VIP dag Verkoopsucces boeken? Wacht dan niet langer. Elke maand is er ruimte voor slechts twee VIP dagen, dus laat jouw gegevens achter, dan neem ik contact met jou op.

Na diverse jaren financiële opdrachten te hebben uitgevoerd op interim basis wilde ik graag het roer omgooien en met mijn eigen product/dienst een klantenkring gaan opbouwen. Maar hoe moet ik klanten vinden? Ik kende Martin al van een eerdere cursus en hij adviseerde mij de VIP dag verkoopsucces.

Binnen 1 dag hebben wij de belangrijkste stappen van het verkoopproces doorgenomen aan de hand van een uitgebreid werkboek met veel voorbeelden. De VIP Dag vond plaats op een mooie en rustige locatie met een heerlijke lunch tussendoor. Ik vond het een intensieve dag waarin ik veel informatie moest opnemen. Nu voer ik de betreffende en opvolgende stappen van het verkoopproces uit in mijn eigen tempo met behulp van de uitgebreide documentatie.  Deze VIP Dag kan ik eenieder aanbevelen!

Inge Oosterhoff – Financieel Professional

>