Training

Aanbod Training Coaching

Plusmore is specialist in commerciële trainingen. Verkoop gerelateerde trainingen. Zo kan je bij Plusmore een basis verkooptraining volgen, maar ook een beurstraining, een training Accountmanagement of een training Meer klanten met LinkedIn. Alle trainingen bieden de deelnemers extra kennis, vaardigheden en tools om meer verkoopresultaat te boeken.

Wilt u weten wat voor u de beste training is op dit moment? Neem dan nu contact op met Plusmore voor de mogelijkheden via info@plusmore.nl of bel +316 29996646.

Hieronder een greep uit onze trainingen. Al onze trainingen zijn beschikbaar voor open inschrijving, incompany trainingen, maar ook als individuele training. Klik op de naam van de training voor meer informatie.

@mybeetree

Quote Box

" Vandaag een zeer interessante sales-training van Plusmore bijgewoond. Een aanrader!"

Ons aanbod in trainingen voor teams en individu

Klik op bovenstaande buttons voor meer informatie over de trainingen
Op al onze trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Training & Coaching

Bij Plusmore zijn training en coaching onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Na veel (commerciële) trainingen zie je hetzelfde verschijnsel. De meeste mensen zijn erg enthousiast, gemotiveerd en vol goede bedoelingen om het nu ‘anders’ te gaan doen. Maar door de drukte van alle dag vervalt men toch snel weer in de oude gewoonte.

Om de aangeleerde vaardigheden of verandering van het gedrag ook voor de langere termijn te borgen, kiest Plusmore voor Training & Coaching. Een traject waarbij Plusmore voor een degelijke follow up zorgt. Hierdoor voorkomt u dat uw organisatie weer vervalt in de oude gewoonte. In de praktijk betekent dit dat u bij een training, tegen gereduceerde tarieven, een traject met een salescoach kunt bijboeken. In overleg met de salescoach / salestrainer bepaalt u de duur van dit traject. Hierdoor borgt u het geleerde en weet u zeker dat u het maximale uit de training en uw investering haalt.

>