Verantwoordelijkheid, actie en angst

Twitterpoll

Afgelopen week deed ik een kleine twitterpoll over de ondernemingsdoelen voor dit jaar.
33% van de stemmers gaf aan meer omzet te willen en 58% van de stemmers gaf aan meer klanten en meer omzet te wensen. Slechts 9% was tevreden met zijn of haar huidige resultaat. Verantwoordlijkheid, actie en angst spelen hier een belangrijke rol.

 

Verantwoordelijkheid, actie en angst

Ik wilde een aantal uitgangspunten met je delen dat je VANDAAG kan helpen om jouw bedrijf naar een next level kan brengen.

 1. Accepteer verantwoordlijkeid voor alle resultaten
  Jij kan iets niet beheersen wanneer je weigert erverantwoordelijkheid voor te nemen. Vind manieren om verantwoordelijkheid te accepteren op elk terrein in jouw leven. Het resultaat zal je verbazen
 2. Intensieve actie geeft resultaat
  De meeste mensen bereiken nooit het niveau vanactie wat nodig is om hun doelen te bereiken. De meeste mensen doen wat normaal is, wat iedereen doet of doen zelfs vrijwel niets. Wil je de middenmoot (de gemiddelde ondernemer of verkoper) overstijgen, zal je meer actie moeten ondernemen. Dus verhoog jouw activiteit en je bent aardig op weg om een top jaar te realiseren.
 3. Angst is een indicatie van groei
  Wat zeg ik nu weer? Lees het nog maar een keer, het is waar. Angst of een onbehaaglijk gevoel is een teken dat je opbotst tegen jouw persoonlijke grenzen. Wanneer je het vermogen ontwikkelt om hier bewust van te zijn en het zelfs weg te kunnen nemen, geeft dit persoonlijke of professionele groei.
  Dit is iets waar veel ondernemers, maar ook professionele verkopers mee worstelen. Denk aan de angst voor 1-op-1 gesprekken of bij telefonische acquisitie.

Ik behandel dit (Verantwoordelijkheid, actie en angst) ook in mijn Business Breakthrough 6 maanden programma.

Dus wanneer jij tot die 91% behoort die dit jaar echt meer omzet NODIG heeft, dan kan ik je helpen.

…. En wanneer je denkt dat dit voor jou niet werkt, wees gerust…

In het programma hebben we elke maand een mastermind coaching sessie en kan je ook maandelijks persoonlijke 1-op-1 coaching krijgen.

Laten we dit samen doen, sluit je aan bij Business Breakthrough Programma en zet je stappen richting eengeweldig jaar!

Wees geweldig,

Martin

>