Verkoop meer en sneller tijdens komkommertijd

Het is weer de tijd van het jaar, dat we veel reacties van klanten krijgen als “ik bel je terug”.

Komkommertijd

Komkommertijd noemen veel ondernemers en verkopers het. En hoewel sommige klanten ons inderdaad terug zullen bellen (meestal niet), kunnen we niet echt 60 dagen of meer wachten. We hebben een constante stroom van omzet nodig en dus zullen we andere manieren moeten vinden.

Verkoop meer en sneller tijdens komkommertijd

Geen Korting

Aangezien we niet zolang kunnen wachten of überhaupt niet kunnen wachten, moeten we echt omzet gaan halen. We zullen creatief moeten zijn met hoe we onze diensten verkopen en het tegen een premium prijs. GEEN KORTING, korting is over het algemeen een No-Go.

In mijn geval, verlaag ik vrijwel nooit mijn prijs (early birds buiten beschouwing gelaten). In plaats daarvan, geef ik juist meer bonussen. Bijvoorbeeld een extra één op één sessie met mij. Op deze manier geef ik nog meer waarde voor de klant en meer impact op onze omzet. Een echte win-win dus.

Wanneer je tegen jouw prospect zegt dat zij meer krijgen dan normaal, zijn zij eerder geneigd om snel tot aankoop over te gaan. In plaats van nog één of twee maanden langer te wachten om aan te kopen. Het gaat dus om het creëren van een oplossing die voor beiden nut heeft. 

Wil je meer?

Uiteindelijk gaat het ons ondernemers en verkopers er om dat onze klanten hun doelen halen. Wanneer je graag meer wilt weten hoe je meer waarde kan leveren voor jouw klanten tegen een goede (premium) prijs, check dan onze blogs. Ik garandeer je dat je er een aantal dingen uithaalt, die jij kunt gebruiken in jouw business.

Succes.

>