Verkooptraining Retail Winkelverkoop

Verkooptraining Retail Winkelverkoop

In de retail is het de laatste jaren een stuk lastiger geworden. Veel winkels in de straat hebben behoorlijk wat concurrentie van online winkels gekregen. Hierdoor is de kwaliteit en de service van het winkelpersoneel steeds belangrijker. Doordat er minder klanten de winkel binnenkomen is het van belang dat ze zich thuis voelen en dat de jouw verkoopteam het maximale haalt uit het klantcontact. Hiervoor adviseren wij de Verkooptraining Retail Winkelverkoop.

Wat levert het op?

Een verkoopteam dat gemotiveerd op de juiste manier omgaat met de klanten in jouw winkel. Ze zijn actief bezig met de beste oplossing voor de klant, zonder jouw verkoopdoelen uit het oog te verliezen. Hierdoor zijn er betere en meer efficiënte verkoopgesprekken en zal dat leiden tot een verhoging van de omzet.

Voor wie?

De Verkooptraining Retail Winkelverkoop is voor professionele verkopers in een retailomgeving die meer willen halen uit hun contacten met klanten. Je kunt hierbij denken aan: Verkopers, winkelpersoneel, filiaalmanagers en kassamedewerkers. Of je nu vier of veertig uur in de winkel staat. Deze verkooptraining Retail Winkelverkoop is al gegeven aan medewerkers van Optieken, Schoenenwinkels, Mode winkels, Delicatessenzaken, Electronica winkels en meer. De training zal zoveel als mogelijk worden aangepast op de behoefte die speelt in jouw winkel.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze training of weet je niet precies of dit de juiste training voor jou, jouw team op dit moment? Wij adviseren je graag om jou de beste keuze te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de details van deze training te bespreken. 

Neem voor deze training contact met ons opinfo@plusmore.nlof bel met 06-29996646

>