Verkooptraining voor zelfstandig ondernemers (Masterclass)

Verkooptraining voor zelfstandig ondernemers
Verkooptraining voor zelfstandig ondernemers

 

De verkooptraining Meer klanten, meer omzet (voor zelfstandig ondernemers) is vernieuwd om jou nog succesvoller te maken

Deze verkooptraining is speciaal bedoeld zelfstandig ondernemers, zzp’ers, kleine zelfstandigen etc. Hoe verkoop je jezelf en jouw bedrijf beter.

Doel verkooptraining voor zelfstandig ondernemers: Meer klanten, meer omzet. Leren verkopen door goed inzicht te krijgen in het commerciële proces en vaardigheden die daarbij komen kijken.

In deze verkooptraining leert u:

  • Hoe meer relaties te vinden
  • Beter netwerken
  • Hoe meer te verkopen
  • Vertrouwen winnen (gunfactor)
  • Structuur van het verkoopgesprek
  • Afsluittechnieken
  • Omgaan met bezwaren
  • Klanten behouden

Referral

Aanpak

Jouw eigen leerpunten staan centraal. De trainer belt je voor de training om jouw leerdoelen te bespreken. Je verbetert je vaardigheden door veel te oefenen met cases en situaties uit je eigen praktijk.

Trainingsduur 1 dag  van 9.30 uur tot 16.00 uur
Investering De investering voor deze training bedraagt slechts 497 euro ex BTW. Inclusief gratis lunch, koffie, thee en gratis WiFi. Hoeveel levert jou één extra klant per maand op?

Op onze trainingen zijn onze voorwaarden van toepassing..

Voor wie  Zelfstandig ondernemer, ZZP’er, therapeuten, coaches, consultants, kenniswerkers. Wil jij meer klanten en jouw omzet verhogen? Dan is deze training echt iets voor jou!
Groepsgrootte Voor deze Verkooptraining geldt een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers. Plusmore behoudt het recht de training naar de eerstvolgende data te verplaasten als er minder dan 4 deelnemers zijn voor een training. Dus wil jij graag meedoen aan deze training, en ken jij andere ondernemers die ook behoefte hebben aan meer klanten, meer omzet? Vraag hen dan ook om zich aan te melden voor deze training.

Locatie
Deze training zal worden gegeven op een locatie in de omgeving van Arnhem.

 Kijk voor de eerstvolgende datum hier verder >>

Wil je graag op de wachtlijst voor het volgende keer? laat het me dan even weten 

 

>