Wat is jouw waarom?

Wat is jouw waarom?

Denk als een leider

Why PostWat is jouw waarom? Het is belangrijk dat je als zelfstandig ondernemer denkt als een leider. Waarom? Laten we beginnen om te kijken wat het kenmerk van een echte leider is: De vaardigheid om acties van anderen positief te beïnvloeden en de gewenste effecten tot stand te brengen. Met andere woorden, de absolute kern in verkoop.

“How great leaders inspire Action” wordt door velen gezien als de ultieme TED Talk, en dat is voor een goede reden.  Bekijk het fragment zelf maar!

 

Ik ben Sales Business Coach geworden, omdat ik zelfstandig ondernemers zie die goed zijn in hun vak.  Ze zijn goede trainers, therapeuten, coaches, tuinontwerpers, websitebouwers etc. Maar velen worstelen met het krijgen van voldoende klanten en voldoende inkomen. Ik help deze zelfstandig ondernemers met het krijgen van meer klanten en meer omzet. Dit doe ik door middel van 1-op-1 programma, VIP Dag of groepsprogramma. Om te weten hoe ik  het beste zou kunnen samenwerken met een ondernemer, heb ik eerst een gratis Strategiegesprek (ook wel groeigesprek of business breakthrough sessie genoemd).

Of het nu is van 0 naar 50.000 euro, jouw eerste 100.000 of een verdubbeling van jouw huidige omzet. En misschien wil je wel dezelfde omzet in minder tijd.
Mijn doel is andere ondernemers te helpen. Alles wat ik doe, mijn drive, komt daarmee van binnenuit.

Wil jij een gratis strategiegesprek om jouw bedrijf te laten groeien? Vraag hem dan NU aan!

Wat is jouw ‘WHY’? Waarom doe jij wat je doet? Deel jouw ‘WHY’ onder dit bericht.
Ik ben zeer benieuwd naar jouw ‘why’. Deel het met mij en anderen en het zal je helpen in het krijgen van meer klanten en meer omzet.

 

 

 

>